Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club reageert op persconferentie Federaal Parket

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

Club Brugge heeft op de officiële website gereageerd op de persconferentie van het Federaal Parket.

‘Nadat Club Brugge gisteren al benadrukte op geen enkele manier en met niemand mee te werken om welke financiële of fiscale constructie dan ook op te zetten, organiseerde Club op eigen initiatief een specifieke doorlichting met betrekking tot de transacties tussen de geviseerde makelaarsvennootschappen en Club Brugge door haar bedrijfsrevisor BDO.’

Ook zal Club Brugge blijven meewerken aan het onderzoek. ‘Deze controle bevestigde dat er omtrent deze transacties geen onregelmatigheden in de boekhouding van Club Brugge konden worden vastgesteld. Club Brugge blijft vragende partij om mee te werken om volledige duidelijkheid te geven aangaande het onderzoek’, stelt Blauw-Zwart zich constructief op’, aldus de club op zijn officiële kanalen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws