Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club moet bekende naam alvast niet vrezen tegen KV Oostende

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge behaalde afgelopen weekend een ontgoochelend gelijkspel tegen KV Oostende, maar veel tijd om te treuren heeft Blauw-Zwart niet. Het moet dinsdagavond immers alweer aan de bak, want dan komt KV Oostende op bezoek in het Jan Breydelstadion.

Het bezoek van de kustploeg betekent de terugkeer van heel wat oude bekenden in Brugge. Trainer Gert Verheyen en assistent Franky Van der Elst zijn natuurlijk Clubiconen, terwijl Jordi Vanlerberghe dit seizoen door Blauw-Zwart aan KVO uitgeleend wordt. Ook Brecht Capon, Sander Coopman en Laurens De Bock hebben allen een Clubverleden.

Maar één bekende naam moet Club alvast niet vrezen. Nicolas Lombaerts zal de afreis immers niet maken. De ex-Rode Duivel, die ook al zijn jeugdopleiding bij Club kreeg, werd door Verheyen immers gepasseerd en behoort niet tot de 18-koppige selectie.

De selectie van KV Oostende tegen Club

Ondoa, Dutoit, Tomasevic, Faes, Milovic, De Bock, Capon, Bataille, Nkaka, Banda, Vandendriessche, Vanlerberghe, Coopman, Boonen, Canesin, Sakala, Guri, Zivkovic

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws