Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fan vult opmerkelijke naam in op stemformulier

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Een fan van Club Brugge heeft zijn steun weten te betuigen voor coach Ivan Leko op een opmerkelijke manier. De supporter van Blauw-Zwart vulde namelijk de naam van Leko voor de nieuwe burgemeester van Brugge.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van Brugge koos de supporter voor Club-coach Ivan Leko. De Kroaat staat de laatste tijd in het middelpunt van de belangstelling nadat hij werd verhoord inzake een grootschalig onderzoek naar illegale praktijk binnen de Belgische voetbalwereld.

De supporters van Club blijven achter hun coach staan en dat brengt soms opvallende taferelen met zich mee. In België is er opkomstplicht, maar geen kiesplicht. Een niet-geldige stem indienen, is dus wettig. In dit geval telt de stem aldus niet mee, maar het is wel een ludieke vorm van steun.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws