Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge zal het na de interlandbreak wellicht zonder Wesley moeten doen

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Op de tweede speeldag pakte Wesley Moraes tegen Moeskroen een rode kaart. Wat daarop volgde, was een hallucinante soap. Aanvankelijk werd de Braziliaan voor zes matchen geschorst, maar in beroep werd hij vrijgesproken omdat er een probleem was met de indicatieve tabel die gebruikt werd om de straf te bepalen.

Onlangs besloot de Evocatiecommissie echter dat het dossier opnieuw voor de Geschillencommissie moet verschijnen en dat Wesley dus alsnog een schorsing kan krijgen. Op 12 oktober zal de zaak behandeld worden, meldt Belga. Dat betekent dat Wesley zondag tegen Standard nog mag spelen en dat zijn eventuele straf na de interlandbreak zal ingaan.

De spits heeft al twee schorsingsdagen uitgezeten, want beroep werkt bij een schorsing van meer dan vijf matchen niet opschortend. Als de Geschillencommissie opnieuw dezelfde straf als voorheen uitspreekt, betekent dat dus dat Wesley nog vier wedstrijden zal moeten missen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws