Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge wint zonder moeite van Oostende

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge heeft zonder problemen de drie punten gepakt tegen KV Oostende. Voor rust stond het al 3-0 voor Blauw-Zwart.

Na een kwartier spelen kwam Club Brugge verdiend op voorsprong. Man in vorm Siebe Schrijvers opende de score. Na 20 minuten kwam de VAR plots tussenbeide en werd er een strafschop gegeven aan Club Brugge.

Bataille haakte Diatta aan de rand van het strafschopgebied en Hans Vanaken zette de elfmeter feilloos om: 2-0. Club Brugge bleef op zoek gaan naar een volgende doelpunt en na een halfuur leek de bal van Wesley over de lijn, maar er werd geen goal gegeven.

Vlak voor rust viel die 3-0 alsnog. Wesley Moraes buffelde de voorzet van Vanaken tegen de netten. In de tweede helft bleef Club baas. Twintig minuten voor tijd viel de 4-0. Siebe Schrijvers maakte zijn tweede van de avond.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws