Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge verliest ondanks wereldgoal Danjuma

Champions League

Club Brugge heeft in de Champions League met 3-1 verloren op het veld van Atlético Madrid.

Na een halfuur spelen was het Antoine Griezmann die Club Brugge een koude douche gaf. Vervolgens was het Arnaut Danjuma Groeneveld die alle aandacht naar zich toe trok. Met een geweldig afstandsschot zorgde de Nederlander ervoor dat Blauw-Zwart op gelijke hoogte kwam.

In de tweede helft kwam Atlético Madrid meer opzetten, maar Club Brugge hield lang stand. Tot dat Diego Costa in de zestien kwam en de bal pardoes klaar kon leggen voor Griezmann. De Fransman twijfelde niet en legde de bal voorbij Letica.

In de slotfase bekroonde Griezmann zijn wedstrijd ook met een assist. Dit keer was het Koke die de boeken dicht deed voor Club Brugge. Zo blijft Blauw-Zwart met nul punten achter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws