Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge spreekt vertrouwen uit over Leko: “Maandag trainen”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

De afgelopen dagen waren tumultueus voor Club Brugge en coach Ivan Leko. De Kroaat werd door de politie meegenomen voor verhoor.

Verschillende geruchten doen dan ook meteen de ronde. Een ontslag van de oefenmeester gaat ook rond in de wandelgangen. Club Brugge spreekt echter zijn vertrouwen uit over de succescoach op de officiële kanalen van de club.

‘Het ten laste gelegde feit dateert uit 2015 en dient verder onderzocht te worden. Ivan Leko zal hierbij zijn volledige medewerking verlenen zoals de afgelopen twee dagen. Club Brugge ziet geen reden om de vertrouwensrelatie met Ivan Leko als persoon én als trainer te verbreken. Morgen vinden de trainingen daarom opnieuw plaats, onder leiding van Ivan Leko’, zo staat te lezen op de clubwebsite.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws