Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge-lieveling over Devroe: “Zal hem altijd dankbaar zijn”

Fans van Club (Club Brugge - KRC Genk)

Ivan Perisic was een favoriet bij Club Brugge, maar de Kroaat werd bij Roeselare geïntroduceerd in het Belgische voetbal. Vervolgens ging Perisic zijn geluk beproeven in het buitenland.

Na een uitleenbeurt aan Roeselare haalde Luc Devroe de Kroaat naar Club Brugge. ”Hij zag mijn talent. Hij gaf mij de kans om prof te kunnen worden. Ik zal hem daar altijd dankbaar voor blijven”, vertelt de aanvaller aan Eleven Sports.

”Ik kan alleen maar positief over hem zijn. Hij heeft goed werk geleverd in Brugge en Oostende”, vervolgt Perisic. Over Anderlecht heeft de Kroaat echter niets te zeggen. “Maar ik ben supporter van Club Brugge, dus dat kan mij niet schelen”, aldus een glimlachende Perisic.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws