Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt ook goed nieuws te horen

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Het zijn stresserende dagen voor Club Brugge. Coach Ivan Leko staat negatief in de belangstelling in verband met een grootschalig onderzoek naar allerlei illegale praktijken. Toch krijgt Blauw-Zwart ook goed nieuws te horen.

Zo zou topaankoop Kaveh Rezaei eindelijk weer volledig fit zijn. Een knieblessure zorgde ervoor dat de spits zes wedstrijden aan de kant moest toekijken. Rezaei trainde maandagochtend mee en lijkt fit om volgende week tegen Waasland-Beveren te spelen.

Tussen alle commotie krijgt Club Brugge toch nog goed nieuws te horen. Ook Ruud Vormer is op de weg terug. De Nederlander kampte met overbelasting aan de adductoren. De middenvelder traint nog rustig, maar komende wedstrijd zou geen probleem vormen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws