Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge komt met officiële reactie op huiszoeking en afwezigheid Leko

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Het federaal parket voert vandaag een grootschalig onderzoek naar financiële fraude en matchfixing in de Jupiler Pro League. Daarvoor viel het binnen bij een pak clubs, waaronder ook Club Brugge. Bovendien werd Ivan Leko meegenomen voor ondervraging.

“Club Brugge bevestigt dat er in het kader van een grootschalig onderzoek van de gerechtelijke politie in het Belgisch voetbal ook een bezoek aan de gang is van het federaal parket Tongeren op de kantoren aan het Jan Breydel-stadion”, laat Club weten in een officiële reactie aan verschillende kranten.

“Wij verlenen uiteraard onze volledige medewerking aan het onderzoek. Leko is vandaag niet op de club en zou ook ondervraagd worden in het kader van hetzelfde onderzoek. Mochten wij verder officieel nieuws vernemen dan delen wij dat.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws