Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge is zeker niet kansloos tegen AS Monaco”

Club Brugge verloor zijn eerste twee wedstrijden in de Champions League, maar staat desondanks op de derde plaats in zijn groep. Het heeft immers nog altijd een beter doelsaldo dan AS Monaco, dat woensdag met 3-0 verloor van Borussia Dortmund en ook nog puntenloos is.

De Franse vicekampioen is de tegenstander in de volgende twee wedstrijden en volgens Axel Witsel mag Club hopen. “Club is zeker niet kansloos”, stelt de Rode Duivel van Dortmund in Het Laatste Nieuws. “Maar het is altijd moeilijk om te vergelijken. Zéker in de Champions League. In onze eerste groepsmatch waren we niet op niveau. Nu toonde Monaco zich sterk in de eerste helft, maar kraakte het nadien fysiek.”

Ook in de Franse competitie draait het niet bij Monaco, dat pas achttiende staat. Maar daar rekenen ze er juist op dat tegen Club de kentering ingezet kan worden. “Het is voor iedereen zoeken dit seizoen. Maar de tweede plaats in onze groep opgeven? Dat doen we niet. Het is allerminst gespeeld. Als we nu twee keer kunnen winnen tegen Club…”, vertelt Nacer Chadli, één van de Duivels van Monaco.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws