Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge gaat ten onder op Sclessin

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge moest het opnemen in de hel van Sclessin tegen Standard Luik. Blauw-Zwart ging ten onder met 3-1.

Na elf minuten kwam het eerste echte gevaar van de wedstrijd. Emond kopte op doel, maar doelman Letica pakte uit met een knappe save. Een eerste goede kans van Club Brugge kwam er pas na 27 minuten. Dennis kwam vrij in de zestien, maar zijn schot werd gekraakt.

In de eerste helft kwam Standard meer en meer opzetten. Djenepo was met een afstandsschot gevaarlijk en ook enkele stilstaande fases zorgden voor gevaar. Tien minuten voor de rust kwam de thuisploeg ook op voorsprong.

Wesley lag nog op de grond op de middencirkel na een vermeende fout, maar het spel ging door. Uiteindelijk kwam Mehdi Carcela vrij in de zestien en die legde de bal voorbij Letica. Standard was duidelijk de betere ploeg in de eerste helft en kreeg nog enkele kansen voor rust.

In de tweede helft kreeg Club Brugge meteen een grote kans. Wesley kon vrij inkoppen, maar mikte recht op doelman Ochoa. Toch was het Standard dat weer kon scoren. Emond zorgde voor de 2-0. Vlak erna kwam de aansluitingstreffer al. Luyindama tikte de bal in eigen doel na een knappe voorzet van Vanaken.

Tien minuten voor tijd werd de wedstrijd echter beslist in het voordeel van Standard. Danjuma schoof uit op de middenlijn, waardoor Marin alleen op doel kon afstormen. De Roemeen faalde niet en zette de 3-1 eindstand op het bord.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws