Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge denkt aan samenwerking met exotische club’

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge deed de voorbije jaren uitstekende transfers, met dank aan een uitgebreid netwerk in enkele gebieden. Zo is Blauw-Zwart goed thuis in Colombia, waar het de jongste jaren geregeld spelers weghaalde.

De transfers van Carlos Bacca en José Izquierdo waren ook voltreffers, de meest recente Colombianen – Helibelton Palacios en German Mera – iets minder. Desondanks werden de banden onlangs wel aangehaald met Deportivo Cali, de club waar het duo weggehaald werd.

In Colombiaanse media vertelt de voorzitter van Deportivo Cali immers dat hij onlangs bij een toer door Europa ook Club bezocht heeft en een belangrijk gesprek had met Ivan Leko. Er wordt gespeculeerd dat de Colombianen geïnteresseerd zouden zijn in een samenwerking met Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws