Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge deelt pakkende video: “Meer dan ooit Ivan Leko’s Bruges Army”

Club Brugge bleef afgelopen vrijdag, tegen Waasland-Beveren, steken op een 1-1-gelijkspel. Het resultaat viel tegen, maar de steun aan het adres van trainer Ivan Leko niet. De Kroaat werd na enkele moeilijke dagen met veel respect toegezongen door onze trouwe aanhang en dat leverde pakkende beelden op.

Maandag wilde Club Brugge de supporters nog eens dubbel en dik bedanken voor hun steun. Blauw-zwart deelde via zijn officiële kanalen een video met pakkende beelden van onze trainer. “Rauwe emotie. Respect van beide kanten. Vrijdag waren jullie, meer dan ooit, Ivan Leko’s Bruges Army!”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws