Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Carcela vol vertrouwen: “We moeten niemand vrezen”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge neemt het om 18u op tegen Standard. Blauw-Zwart gaat op bezoek op Sclessin en Mehdi Carcela is vol vertrouwen.

“We gaan voluit voor de overwinning en zien dan wel waar we uitkomen. We weten dat het een lastige match wordt, maar na de overwinningen tegen Oostende en Akhisarspor stappen we met iets meer vertrouwen tegemoet het veld op”, vertelt Carcela aan Het Laatste Nieuws.

“Als we ons niveau halen, moeten we niemand vrezen”, besluit het dribbelwonder. Standard zat de afgelopen weken in een dipje, maar lijkt uit het dal te kruipen na de Europese overwinning tegen het Turkse Akhisarspor. Club Brugge hoopt zijn leidersplaats te kunnen verstevigen op Sclessin.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws