Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp velt zijn oordeel over selecties Mechele en Danjuma

Johan Boskamp (analist)

Club Brugge is sinds vrijdag twee internationals rijker, want zowel Brandon Mechele als Arnaut Danjuma kregen hun eerste uitnodiging voor hun nationale ploeg in de bus. Vooral de selectie van Mechele was ietwat verrassend, want de naam van de verdedigers was sinds het voorjaar niet meer gevallen bij de Rode Duivels.

Johan Boskamp vindt het echter niet meer dan terecht dat Mechele erbij is. “Je kunt over Mechele zeggen wat je wil, hij presteert naar behoren bij Club Brugge”, verklaart hij in Het Belang van Limburg. “Bovendien is Jantje Vertonghen uit. Dendoncker speelt niet bij de Wolves. Wie is er nog? Denayer en Kabasele zitten er ook al bij. Martinez kan die gasten nu aan het werk zien op training en afwachten of ze het niveau oppikken. Hetzelfde deed hij eerder met Vanaken en Trossard.”

Ook over Danjuma gaf hij zijn mening. “Ik ben nog altijd pissig dat Feyenoord die jongen heeft laten lopen. De andere Nederlandse topploegen waren ook te laat. Respect hoe hij zich via NEC heeft teruggevochten. Dan moet je toch zeggen dat Club Brugge dat altijd goed ziet. Ze haalden met Rits en Schrijvers al jongens uit de eigen competitie. Een goede zaak, want ik word moe van al die middelmatige Oostblokkers. Dat gezegd zijnde, vind ik dat Danjuma buiten zijn geweldige goal tegen Atlético Madrid niet heel goed speelde. Maar sinds het Ziyech-geval zijn ze in Holland zo bang om internationals aan een ander land te verliezen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws