Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Borussia Dortmund informeerde naar sterkhouder Club Brugge’

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Club Brugge presteert het jongste anderhalf jaar op een zeer hoog niveau en liet dat ook al in de Champions League zien. Het speelde onder meer sterk tegen Borussia Dortmund en de Duitsers zijn onder de indruk van een Brugse sterkhouder.

Al hadden ze bij Dortmund de Champions League-match tegen Club niet nodig om te zien dat Hans Vanaken een klasbak is. Volgens Sport/Voetbalmagazine informeerde trainer Lucien Favre in de zomer al bij Belgische kennissen naar de Rode Duivel. “Borussia informeerde ook naar de prijs”, bevestigt Vincent Mannaert.

Uiteindelijk bleek niet iedereen binnen de club het eens te raken over Vanaken, waardoor het niet tot een transfer kwam. Enkele weken later verlengde hij zijn contract bij Club tot 2023. Desondanks staat hij bij nog minstens één andere club uit de Bundesliga op het lijstje.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws