Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Barcelona, Juventus en Bayern München volgen speler van Club Brugge’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

De aandacht voor de wedstrijd van Club Brugge tegen AS Monaco in de Champions League was groot. Er zakten niet alleen veel supporters, maar ook tal van buitenlandse scouts af naar het Jan Breydelstadion.

Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, Bayern München, Chelsea, Borussia Dortmund, Tottenham, Ajax, Sevilla, AS Roma, Olympique Marseille, Sevilla, Lyon en Newcastle United stuurden een mannetje naar het duel tussen Club Brugge en Monaco.

Voor wie de scouts precies naar Brugge afzakten is niet duidelijk. Bij Club zijn Hans Vanaken en Arnaut Danjuma – die laatste ontbrak gisteren door een blessure – wekelijks bij de uitblinkers. En ook bij Monaco loopt er veel jong én getalenteerd volk rond.

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws