Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Atletico toch op zijn hoede voor Club: “Ze zijn goed bezig”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge speelt woensdag zijn tweede partij in de Champions League, op het veld van Atletico Madrid. Voor Blauw-Zwart is het wellicht de meest prestigieuze match in deze groep, voor de Spanjaarden net het omgekeerde. De kans bestaat dan ook dat ze Club onderschatten.

Het Laatste Nieuws wist gisteren dat Atletico zelfs niet eens Club kwam scouten in de derby tegen Cercle. De winnaar van de Europa League lijkt dus niet wakker te liggen van de Belgische kampioen, maar lijkt toch een beetje op zijn hoede.

“Club Brugge heeft een rijke geschiedenis, niet alleen in België maar ook in Europa”, verklaart middenvelder Koke immers in Het Nieuwsblad. “Ze zijn goed bezig op dit moment en we zullen ons uiterste best moeten doen om thuis te winnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws