Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Als dat bij Monaco gebeurt, zit Club Brugge met een probleem”

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge kan tegen Atletico Madrid alweer terugblikken op een goede prestatie, maar het verloor wel weer en blijft zo met nul op zes achter. Het zal dus tegen AS Monaco moeten gebeuren als Club nog wil dromen van Europees overwinteren.

“Dat wordt een belangrijk tweeluik. Maar je hebt die mogelijkheden nog. Je wist sowieso dat die eerste twee wedstrijden moeilijk gingen worden”, oordeelt analist Eddy Snelders bij Sporza. “Je hebt goed weerwerk geboden: thuis tegen Dortmund was het scoreverloop een ontgoocheling, hier leed je een logische nederlaag. Dat wil dus zeggen dat je je voor de campagne al zou gefocust hebben op deze 2 matchen.”

“Alleen moeten we natuurlijk wel hopen dat Monaco nog altijd op hetzelfde niveau speelt. Als zij zich de komende weken kwalitatief verbeteren of als ploeg beter uit de verf komen, heb je een extra probleem. Maar op dit moment denk ik wel dat de competitiviteit bij Club Brugge zo hoog is dat Monaco vol in de ogen gezien kan worden en met de mogelijkheid op puntengewin.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws