Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

UPDATE: Leko moet de nacht in de cel doorbrengen

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Ivan Leko werd deze ochtend opgepakt in het kader van een grootschalig onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal, met makelaars Mogi Bayat en Dejan Veljkovic als spil. In de loop van de dag maakte het parket duidelijk dat Leko – net als 24 andere personen – als verdachte geldt in het onderzoek.

De hele dag was het echter wachten op meer nieuws, maar om 21u kwam Walter Van Steenbrugge, de advocaat van Club Brugge en Leko, eindelijk het gerechtsgebouw van Hasselt buiten. “Meneer Leko heeft het verhoor schitterend doorstaan”, verklaart hij in een eerste reactie aan Sporza.

“De politie was heel correct, hij kreeg een 20-tal vragen en heeft die goed beantwoord. Ik verwacht dat hij snel weer op het veld van Club Brugge zal staan.”

UPDATE

Ondertussen meldt Het Nieuwsblad wel dat Leko de nacht in een politiecel zal moeten doorbrengen. Onze trainer werd in tegenstelling tot bijvoorbeeld Herman Van Holsbeeck nog niet vrijgelaten. Donderdag zou Leko voor de onderzoeksrechter verschijnen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws