Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zure Vanhaezebrouck: “Club staat niét veel verder dan wij”

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

Club Brugge sprong vorige week over Anderlecht in het klassement, nadat het in een rechtstreeks duel de aartsrivaal uit Brussel met 2-1 had verslagen. Dat hebben ze daar klaarblijkelijk nog niet helemaal verteerd, want Hein Vanhaezebrouck vond het nodig om de prestatie van Club nog eens te minimaliseren.

“De repliek na de topper dat Club veel verder staat dan wij vond ik niet juist”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. “We hadden op Club ongeveer evenveel kansen, dat is al lang geleden. En als de videoref doet wat hij moet doen – zich niet moeien met een onduidelijke fase – komt er een penalty en is het misschien 2-2.”

“Dan zou iedereen onze jonge ploeg loven. Want we moeten ze wel tijd geven. Vergeleken met vorig seizoen voor Nieuwjaar stond alleen Trebel in de elf tegen Club.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws