Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wordt Rits geslachtofferd? ‘Hij is dat tikkeltje trager’

Clinton Mata en Marvelous Nakamba staan voor een terugkeer bij Club Brugge. Zo kan Ivan Leko bijna weer over een volledige fitte kern beschikken.

Nakamba was afgelopen seizoen een belangrijke figuur in het kampioensjaar van Blauw-Zwart. Mats Rits kan wel eens het slachtoffer worden. ‘Alleen, hij is geen Nakamba. Hij is net dat tikkeltje minder in de balrecuperatie, net dat tikkeltje trager als er na het winnen van de bal naar voren gesprint moet worden, net dat tikkeltje minder goed dan de Zimbabwaan’, vindt Guillaume Maebe van Het Nieuwsblad.

‘Voor Rits wacht een van de volgende matchen het lot dat Nakamba vorig jaar over zich kreeg: goed spelen, maar toch naar de bank verwezen worden voor een groter talent. In het geval van Nakamba was dat Jordy Clasie, nu legt de Zimbabwaan zelf het hoofd van Rits op het kapblok’, aldus Maebe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws