Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Witsel: “Club Brugge speelt het beste voetbal van België”

Borussia Dortmund wordt vanavond de eerste tegenstander van Club Brugge in deze editie van de Champions League. Bij de Duitsers komt Club ook een landgenoot tegen, want sinds deze zomer speelt Axel Witsel er. De Rode Duivel kan alleen maar positief zijn over Club.

“Ze spelen het beste voetbal in België. De jongste drie jaar werden ze twee keer kampioen. Ze hebben veel de bal. Maar ik verwacht dat het tegen ons moeilijker zal zijn. We moeten respect tonen voor Club Brugge, maar tegelijkertijd moeten we eerlijk zijn: met onze kwaliteiten zijn we verplicht om Club te kloppen”, stelt de middenvelder in Het Nieuwsblad.

En zelf wil Witsel ook belangrijk zijn. “Ik ken Brugge, heb ze veel ontmoet met Standard. Er heerst een goede sfeer in dat stadion. Maar niet zoals in Dortmund. Die sfeer is moeilijk te evenaren. Ik herinner me een doelpunt van mezelf tegen Club Brugge. Dat was op Sclessin in de play-offs in 2011. Een schot van 20 meter in de winkelhaak. Dat is misschien wel de mooiste goal die ik ooit maakte. In elk geval mijn mooiste souvenir tegen Club Brugge. (lacht)”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws