Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley vertelt over aanpassing bij Club: “Dat is moeilijk”

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Wesley Moraes was afgelopen seizoen één van de absolute sterkhouders van Club Brugge. De aanvaller werd dit seizoen dan ook beloond met een nieuw contract.

Maar zijn aanpassing bij Club Brugge verliep niet soepel. “In het begin was het moeilijk door het koude weer en het eten, maar nu voel ik me hier prima. Ik heb hier bij de club ook een goeie vriend die veel voor me regelt. Dat is er wel aan te zien denk ik”, vertelt Wesley aan Sportweekend.

De Braziliaan is nog maar 21 en heeft al twee kinderen. Een dochter van vijf en een zoon van zes. “De taal is te moeilijk voor hen, daarom blijven ze beter daar. Dat is moeilijk, maar ook makkelijk: ik ben hier om me te focussen op het voetbal en goed te presteren. Vorig seizoen zijn ze hier ook wel twee maanden geweest.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws