Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley na hattrick tegen KAA Gent: “Ik wil topschutter worden”

Wesley Moraes hartje (Club Brugge - Charleroi)

Wesley Moraes was dé grote man in de Slag van Vlaanderen. De Braziliaanse spits maakte een hattrick in de Ghelamco Arena.

“Ik ben blij dat ik mijn team kon helpen met drie goals”, wordt de spits geciteerd door Het Laatste Nieuws “Ik hou wel van dit soort fysieke matchen. Af en toe een tik krijgen van een verdediger, hoort erbij.”

Wesley heeft nu vijf doelpunten in zes wedstrijden. “Uiteraard wil ik graag topschutter worden. Ik voel me prima en mijn mentaliteit is verbeterd. Gent is een sterk team. Hier komen winnen is dus niet evident.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws