Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘We mogen deze man danken dat Wesley nog bij Club speelt’

Wesley in duel (Club Brugge - Gent)

Wesley werd de hele zomer lang gelinkt aan een transfer richting Lazio Rome, maar hij verlengde onlangs zelfs zijn contract tot 2023. Nochtans stond de aanvaller open voor een stapje hogerop. 

Wesley had een persoonlijk akkoord met Lazio en zag een overgang zitten. De Italianen deden een bod, maar tot een concrete overeenkomst kwam het nooit. Corriere dello Sport weet nu dat Lazio-trainer Simone Inzaghi niet overtuigd was van Wesley en het daarover niet eens geraakte met de sportieve cel van de Italiaanse club.

Inzaghi wou dat het geld voor Wesley, tussen de 10 à 15 miljoen euro, geïnvesteerd zou worden in versterkingen op andere posities. In de spits is Inzaghi tevreden van zijn eerste keuze Ciro Immobile met de Ecuadoriaan Felipe Caicedo als eerste vervanger. Daarom ging de transfer van Wesley niet door.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws