Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wat met Dion Cools na Dortmund? “Dubbel gevoel”

Dion Cools mocht in de Champions League tegen Dortmund vroeg in de tweede helft invallen. In een moeilijke periode kon hij niet overtuigen of verdergaan op het elan van zijn voorganger Vlietinck. 

Cools versierde dit seizoen nog maar 1 basisplaats en Leko eist meer van de rechterflankspeler. Als Mata straks fit is, heeft hij met ook nog Vlietinck, Dennis en Diatta vier concurrenten voor zijn positie. “Het is een keuze van de trainer. Ik moet mij bewijzen op training en de minuten die ik krijg, moet ik pakken”, reageert Cools in Het Nieuwsblad.

“We kunnen de kater van Dortmund zondag al doorspoelen in Gent. Het is positief dat er zoveel wedstrijden zijn. Momenteel zitten we wel nog met een dubbel gevoel. We zijn trots op ons spel tegen Dortmund. We waren de betere ploeg en alles klopte. Zij hebben amper kansen gecreëerd, maar wij houden er niets aan over. En het draait nog steeds om punten pakken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws