Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer legt uit waarom Club dit seizoen in tegenstelling tot twee jaar geleden niet verslapt

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Club Brugge pakte vorig seizoen meer dan verdiend de landstitel, de tweede al in drie jaar. Twee jaar geleden kende Club een moeilijk seizoen na de titel, maar dit seizoen blijft Blauw-Zwart gewoon op zijn elan verdergaan. En daar zijn volgens Ruud Vormer drie redenen voor.

De eerste reden heet Ivan Leko. “Hij is zeer intens. ‘t Is best wel een mannetje, hoor. Op een dag in de play-offs riep-ie mij en Hans (Vanaken, red.) bij zich en hij vertelde: ‘Als we kampioen worden, is dat dankzij jullie. Maar als we géén kampioen worden, is het óók jullie schuld.’ Heerlijk, toch? Ik vond dat Leko die verantwoordelijkheid mocht eisen – hij had helemaal gelijk”, vertelt Vormer in Het Laatste Nieuws.

“Hij duldt niet de minste verslapping. In de voorbereiding heeft-ie eens een training na een uur stilgelegd en iedereen naar binnen gestuurd – enkele jongens gingen niet tot het uiterste. Michel kreeg na de titel dezelfde dynamiek niét meer op gang – dat komt vooral omdat deze groep rijper is dan toen, én omdat Bart (Verhaeghe, red.) en Vincent (Mannaert, red.) nu wél frisse, nieuwe gezichten erbij haalden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws