Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer komt verrassende bekentenis: “Ik had een akkoord over een transfer”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge zag deze zomer Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby vertrekken, maar de andere steunpilaren uit de kampioenenploeg bleven allemaal aan boord. Maar het scheelde verrassend genoeg niet veel of ook Ruud Vormer had Club verlaten.

Eind augustus kreeg de Gouden Schoen nog een aanbieding. “Ik kon een fan-tas-tisch contract voor drie jaar tekenen in Saoedi-Arabië – leven en voetballen in Riyadh. Die club was bereid om een transferprijs te betalen aan Club. Zelf kwam ik zeer snel tot een akkoord met die mensen. Brugge weigerde. Toen heb ik heel erg getwijfeld wat ik zou doen”, bekent hij in Het Laatste Nieuws.

“Ik heb lange gesprekken gevoerd met Roos, met haar ouders, met mijn ouders. Roos wilde niet dat ik ging. Het ene moment zei ik: ‘Schat, drie jaar ballen, en we zijn klaar.’ Maar even later dacht ik dan weer aan het mooie leventje hier – in een prachtige club waar iedereen mij waardeert, op tweeënhalf uur rijden van mijn ouders, Roos kan blijven werken… Dagenlang liep ik de dingetjes tegen elkaar af te wegen. Finaal besliste ik om bij Club te blijven. Met veel plezier had ik in juli al een nieuw contract getekend tot 2022 met een optie voor een bijkomend seizoen die ik zelf kan lichten als ik in mijn laatste jaar een welbepaald aantal wedstrijden haal. Ik ben nog lang niet uitgekeken op Brugge, hoor.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws