Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer heeft geen schrik van wereldkampioen Frankrijk

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Ruud Vormer zit weer bij de selectie van Oranje. De middenvelder van Club Brugge lijkt zondag in de basis te staan tegen wereldkampioen Frankrijk.

Vormer is echter niet geïntimideerd door de Franse wereldsterren. “Vroeger had ik dat wel, nu niet meer. Ik ben dertig, hè”, laat de Belgische Gouden Schoen-winnaar weten aan Trouw. “Als ik bij de selectie van het Nederlands elftal zit en een wedstrijd mag spelen, dan ben ik al een heel blij man. Zo sta ik erin.”

Vormer heeft uitdagingen nodig in zijn carrière. “Dat heb ik af en toe wel nodig. Ik moet mezelf soms even uitdagen.” Er is toch een verschil tussen Club en Oranje, vindt Vormer. “Bij Club Brugge heb je wat meer tijd, hier bij Oranje zit er meteen een tegenstander in je rug. Daar moet ik aan wennen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws