Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer blijft kritiek krijgen bij Oranje: “Zinloos om hem op te stellen”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Ruud Vormer is een absolute sterkhouder bij Club Brugge. Bij Oranje krijgt de middenvelder echter kritiek, vooral vanuit de studio van Veronica Inside.

Nederland verloor zondag met 2-1 van Frankrijk en Vormer kwam als invaller binnen de lijnen. “Tegen de top van Europa kan je met ons middenveld alleen maar verliezen”, vertelt René Van der Gijp. “Je hebt een type Kanté nodig en wij hebben Vormer”, aldus de analist.

Ook Johan Derksen is geen fan. “Koeman zet weer die Vormer er in. Die kwam tegen Peru al een paar keer vrij voor de keeper en scoorde toen niet. Koeman was nu zo naief om Vormer opnieuw te brengen. Tegen Frankrijk kwam hij weer twee keer voor de keeper en miste. Die Vormer scoort nooit. Zinloos om hem op te stellen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws