Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “Als ik Club Brugge nog verlaat, zal het daarvoor zijn”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

In de zomer van 2014 streek Ruud Vormer neer bij Club Brugge en ondertussen lijkt de middenvelder stilaan uit te groeien tot een Clubicoon. Hij is aanvoerder, won twee titels en een beker en werd begin dit jaar ook bekroond met de Gouden Schoen. En het zou kunnen dat hij voor de rest van zijn carrière bij Club zal blijven.

In augustus kon Vormer nog een transfer naar Saudi-Arabië maken, maar uiteindelijk bleef hij gewoon in Brugge. En zelf lijkt de Nederlander te denken dat hij daar nog lang zal blijven. “Ik snap je wel – of ik niet een keertje klaar ben met Moeskroen of Beveren? Maar dan moeten die buitenlandse clubs wel komen, hé”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

“En die zijn er gedurende mijn hele carrière eigenlijk nooit geweest. Vandaag heb ik daar vrede mee, vroeger maakte ik mij wel eens druk: ‘Waarom is er geen mooi cluppie voor mij?’ Nu is het te laat. Als ik toch nog beslis om Brugge te verlaten, dan is het voor ginderachter (lacht)”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws