Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Voormalig doelwit maakt het Club erg moeilijk tegen Lokeren

Club-spelers rondo (KV Oostende - Club Brugge)

Club Brugge staat halverwege 0-1 achter tegen Lokeren op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League. 

Het enige doelpunt van de eerste helft kwam op naam van Djordje Jovanovic. De amper 19-jarige Serviër stond afgelopen zomer ook in de belangstelling van Blauw-zwart, maar er kwam geen akkoord met Partizan Belgrado. Uiteindelijk zou hij naar Lokeren verkassen.

Behalve zijn doelpunt toonde Jovanovic zich erg bedrijvig, want hij trof nog tweemaal de paal. Club kreeg ook kansen, maar wist die niet te verzilveren. We hebben nog 45 minuten en toegevoegde tijd om de achterstand ongedaan te maken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws