Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe pessimistisch over stadion: “Dan kan het nog zes of zeven jaar extra duren”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge presenteerde woensdag de naam en het logo van het nieuwe oefencomplex dat momenteel gebouwd wordt in Westkapelle. Bij het begin van de voorbereiding op volgend seizoen wil Club zijn intrek nemen in het Belfius Basecamp. Het nieuwe stadion blijkt echter een ander paar mouwen.

Bart Verhaeghe lijkt niet al te optimistisch te zijn over het stadiondossier. “Twaalf jaar geleden ontsproten de eerste plannen onder voorzitter Michel D’Hooghe. Vandaag, 12 jaar later, zijn we nóg niet aan het bouwen. En als onze plannen straks door de Raad van State vernietigd worden, kunnen we makkelijk nog zes of zeven jaar wachten”, stelt hij in Het Laatste Nieuws.

Met een nieuw stadion zou Club zijn budget immers nog een stuk kunnen opschroeven. “Het zijn tientallen miljoenen die je mist. En het zijn vaak die miljoenen die ervoor zorgen dat je kan wedijveren met de topclubs uit Portugal of Nederland. Ik zeg niet dat we met een nieuw stadion de absolute Europese top zouden bestormen, maar met een veel hoger budget zouden we toch steviger in onze schoenen staan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws