Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck verrast en geeft toe: ‘Club is ons aan het voorbijsteken’

Zowel Club Brugge als RSC Anderlecht zijn uitgeschakeld in de Croky Cup. Tegenover Het Nieuwsblad geeft coach Hein Vanhaezebrouck verrassend toe dat Club Brugge en KAA Gent sterker aan het worden zijn.

“Ik heb nooit gezegd dat we met deze kern kampioen kunnen worden. Daar heb ik nog nooit een uitspraak over gedaan, wel dat we gaan meestrijden. Bij Anderlecht doe je altijd mee voor de hoofdprijs maar dit jaar zijn ze er verschillende ploegen die in aanmerking komen”, aldus Vanhaezebrouck.

“Alleen Bayern München en PSG worden acht op tien keer kampioen, die status hebben we voor het ogenblik niet meer in België. Ik heb zelfs gelezen dat Club een groter budget heeft dan Anderlecht en ook KAA Gent verhoogde zijn budget. Dat speelt allemaal mee, zij staan sterker terwijl vroeger Anderlecht alleenheerser was. Zij zijn ons aan het bijbenen of zelfs aan het voorbijsteken…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws