Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Vanavond tegen Lokeren 2 nieuwe namen aan de aftrap’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge opent vanavond op vrijdag al de 7de speeldag in de Jupiler Pro League thuis tegen Lokeren, want komende dinsdag wacht de ontvangst van Borussia Dortmund in de Champions League. 

Ivan Leko zal van de wedstrijd tegen de Waaslanders gebruik maken om 2 nieuwe jongens in de ploeg te integreren. Het gaat om Brandon Mechele, die centraal achterin de voorkeur zal krijgen op Matej Mitrovic, en Krépin Diatta, die op de rechterflank gaat postvatten. Dat weten de kranten van Het Mediahuis.

Mitrovic speelde twee volle wedstrijden met Kroatië en krijgt rust. Het ideale moment om sterkhouder Mechele opnieuw wedstrijdritme te laten opdoen. Dion Cools behoort niet tot de selectie en Clinton Mata en Dennis zijn niet fit, waardoor Diatta zijn kans op rechts zal krijgen. Thibault Vlietinck is de eerste back-up.

Voorin behoort Kevah Rezaei toch tot de selectie ondanks dat hij met een blessure moest afhaken voor de oefeninterland tussen Iran en Oezbekistan afgelopen week. Of hij aan de aftrap verschijnt, is onduidelijk. De trainer beschikt met Wesley, Vossen en Openda nog over drie andere centrumspitsen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws