Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken viel niet uit de toon: “Het spel van de Rode Duivels ligt hem”

Hans Vanaken (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Hans Vanaken viel in de oefeninterland tegen Schotland (0-4) in. De middenvelder van Club Brugge viel niet uit de toon en dat vindt ook vader Vital Vanaken.

“Hij heeft dat niet slecht gedaan voor een eerste keer. De manier van voetballen bij de nationale ploeg ligt hem ook. Er wordt niet zomaar lukraak met de lange bal gewerkt, maar over de grond gevoetbald. Na de match heb ik hem dan ook een berichtje gestuurd om hem te feliciteren”, vertelt Vital Vanaken tegenover Het Belang van Limburg.

De familie Vanaken keek naar het debuut van de middenvelder vanuit de zetel. “Sommige mensen hebben een job, hé (lacht). We hebben de wedstrijd van in onze zetel gevolgd. Natuurlijk met een beetje spanning, want je weet nooit wat het zal geven. De omstandigheden vielen gelukkig mee. Toen Hans inkwam, stond het al 0-3 en de Belgen waren enkele klassen sterker dan Schotland”, aldus Vital Vanaken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws