Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken schudt iedereen wakker: “Kunnen we ons in de Champions League niet permitteren”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge kwam tegen Lokeren toch een beetje met de schrik vrij. Het pakte de zege pas in de 98ste minuut na een strafschop van Jelle Vossen. Hans Vanaken zag dat de prestatie van Club niet goed genoeg was.

“Nog zo’n eerste helft als tegen Lokeren kan niet – het tempo was te laag en we waren niet scherp genoeg”, is hij scherp in Het Laatste Nieuws. “In de Champions League kan je je zoiets niet permitteren. Daar mag je geen steek laten vallen. Alles moet goed zitten, moet kloppen, want we willen niet het kleine broertje zijn.”

Zelf had de spelmaker ook niet zijn allerbeste avond. “Van vermoeidheid was geen sprake. Dat mag geen excuus zijn. Ik heb na IJsland twee nachten na elkaar wat slaap ingehaald. Trouwens, ik vond niet dat ik heel slecht was. Oké, ik heb af en toe eens een bal verloren – iets wat mensen misschien niet verwachten van me – , maar dat komt omdat ik me niet probeer weg te steken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws