Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken pakt eerste cap in 0-4 zege tegen Schotland

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

De Rode Duivels hebben vrijdagavond makkelijk met 0-4 een oefeninterland in en tegen Schotland gewonnen. Hans Vanaken mocht in de tweede helft na 56 minuten invallen. 

Hij kwam in de plaats van Eden Hazard bij een 0-3 stand. Vier minuten later scoorde Batshuayi de 0-4. Acht minuten eerder had hij ook voor de derde Belgische treffer gezorgd. Romelu Lukaku opende de score in de 28ste minuut en in de eerste minuut van de tweede helft tekende Eden Hazard voor het tweede doelpunt.

Vanaken speelde geen opvallende rol en hield het simpel en degelijk elke keer hij aan de bal kwam. Van de andere nieuwkomers mocht Timothy Castagne de eerste helft opdraven en kwam Birger Verstraete in de slotfase nog Moussa Dembele aflossen. Leandro Trossard bleef de hele match op de bank.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws