Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken na debuut RD: “Dat moeten we met Club in de CL ook doen”

Hans Vanaken (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Hans Vanaken maakte in de 0-4 zege op Schotland zijn debuut voor de Belgische nationale ploeg. De middenvelder gaf na afloop ook meteen een reactie.

“Het is fantastisch om met deze jongens te mogen spelen. Het is mooi om mijn debuut te maken”, vertelde Vanaken voor de camera van VTM. “Ik moest me wel wat aanpassen aan het niveau. Het gaat toch een stapje sneller, zelfs op training”, gaf de middenvelder toe.

Vanaken zag dat de Rode Duivels de fouten van Schotland meteen afstraften. “Zo gaan we het Club Brugge ook moeten aanpakken in de Champions League. Kansen grijpen en fouten proberen af te straffen”, besloot Vanaken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws