Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken maakt indruk: “Zijn toptransfer komt er wel”

Hans Vanaken (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Hans Vanaken zit momenteel bij de selectie van de Rode Duivels. De middenvelder van Club Brugge maakt veel indruk en dat is ook analist Wim De Coninck niet ontgaan.

“Oppermachtig bij een oppermachtig en steeds meer imponerend Club. Het gaat allemaal moeiteloos en schijnbaar zonder inspanning. Hij draait zich weg van zijn tegenstanders, vindt altijd oplossingen vooruit, verliest geen enkel duel en is ook verdedigend niet te beroerd om zich uit de naad te lopen. De beste speler op de Belgische velden”, zegt De Coninck aan Sport/Voetbalmagazine.

Ook ziet De Coninck Vanaken nog een toptransfer maken. “Hans Vanaken wordt steeds beter en een toptransfer komt er wel na een paar interlands of opvallende prestaties in de Champions League. Zijn wat lijzige manier van lopen deed velen twijfelen bij elke stap hogerop in zijn carrière. Intussen is het duidelijk dat hij als toekomstige Gouden Schoen een internationale loopbaan aankan”, aldus De Coninck.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws