Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken bekent kleur: “Van hem ben ik echt fan”

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

Hans Vanaken is voor de eerste keer geselecteerd voor de Rode Duivels. De middenvelder van Club Brugge trainde vandaag ook voor het eerst mee met de groep van bondscoach Roberto Martinez.

Vanaken stond vandaag ook de pers te woord en daarin vertelde hij hoe zijn dag eruitzag. “Ik kwam een halfuur te vroeg aan om zeker op tijd te zijn”, vertelde de smaakmaker van Blauw-Zwart. “Ik probeer kalm te blijven en niet nerveus te worden, maar dit voelde toch als een eerste schooldag. Alles is nieuw voor mij”, wordt Vanaken geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Vanaken bekent ook kleur. “Ik heb mijn beste seizoen achter de rug. Mijn spel is erop vooruitgegaan, en de selectie is de beloning. Het wordt een test voor mij, want het niveau ligt veel hoger dan in Brugge. Ik wil zien waar ik me situeer tussen al die grote voetballers. Het zijn allemaal grote namen, maar als ik er één moet noemen waar ik fan van ben, dan Eden Hazard.”

Ook van Thierry Henry is Vanaken fan. “Ik ben altijd supporter geweest van Arsenal en heb Henry altijd bewonderd. Het is een eer om met hem te werken.” Het is overigens nog niet duidelijk op welke positie Martinez Vanaken wil posteren. “We hebben dat nog niet besproken. Het is al een eer om erbij te zijn. Ik wil genieten van deze week”, aldus Vanaken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws