Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vader Vanaken komt met goed nieuws voor Club Brugge

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

Hans Vanaken is voor het eerst geselecteerd voor de Rode Duivels en dat zorgde voor euforie ten huize Vanaken.

Ook vader Vital Vanaken was in de wolken. “Pas toen ik ’s avonds terugkeerde van mijn werk was er iemand die me belde en me het nieuws vertelde. Mijn vrouw en ik hebben dan maar een flesje cava gekraakt”, vertelt Vital Vanaken tegenover Het Nieuwsblad.

Vader Vanaken heeft ook goed nieuws voor Club Brugge, want de middenvelder is dolgelukkig bij Blauw-Zwart. “Ik merk dat Hans gelukkig is. Hij is – ik durf het bijna niet te zeggen – bijna nooit geblesseerd, hoeft niet langer de hoge verwachtingen van duurste Brugse transfer met zich mee te dragen en merkt ook dat zijn vrouw Lauren blij is in het Brugse. Wat er naast het veld gebeurt, is voor hem heel belangrijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws