Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitgeleende speler haalt uit naar Leko: “Dat voel je direct”

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Ivan Leko beschikt over een ruime selectie. De concurrentie bij de landskampioen is dan ook groot. Linksachter Ahmed Touba is het echter niet eens met de keuzes van de Kroaat.

Tegenover Het Nieuwsblad haalt Touba uit naar zijn coach. “Leko had een rechtsvoetige nodig, terwijl ik linksvoetig ben. Maar soms begreep ik het niet meer, dat ik nooit aan de bak kwam. Ik begon nog in de ploeg, maar opeens was het gedaan. Als een coach niet van je moet weten, dan voel je dat direct. Leko zou vijf andere spelers eerder op mijn positie opstellen dan mezelf.”

Touba is nu uitgeleend aan Oud-Heverlee Leuven. “Ik kon naar Nederland en Italië, maar de clubs kwamen er niet uit. Met OHL ging het snel. Vincent Mannaert riep mij op zijn bureau op minder dan 48 uur voor de transferdeadline. Ik heb de club bezocht, naar Jellert Van Landschoot (ook door Club Brugge aan OHL verhuurd) gebeld, en was overtuigd”, aldus Touba.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws