Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transfers Rezaei en Refaelov onder vuur: “Competitievervalsing”

De transfermarkt in België is inmiddels afgesloten. Op de valreep hebben enkele clubs nog spelers kunnen binnenhalen. Club Brugge haalde Kaveh Rezaei van Charleroi, terwijl Lior Refaelov nog naar Antwerp trok.

Volgens Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, zijn die late transfers een vorm van competitievervalsing. “Ik ben een absolute tegenstander van de zomermercato, die een vorm van competitievervalsing inhoudt. Het ene weekend speelt Rezaei bij Charleroi, het volgende bij Club Brugge.”

“Hetzelfde met Lior Refaelov die bij Club begint en nu bij Antwerp voetbalt. Pas na zes speeldagen kunnen trainers met een voltallige kern aan de slag. Dat klopt niet. De transfermarkt zou moeten sluiten op het moment dat de competitie begint”, aldus Sys aan Sport/Voetbalmagazine.

De Pro League zou inmiddels aan hervormingen bezig zijn inzake de deadline van de transfermarkt, maar een definitieve beslissing zal nog wel een tijdje op zich laten wachten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws