Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Toptransfer Club Brugge: “Voetbal in JPL is meer internationaal”

Club-supporters duimen omhoog (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge heeft afgelopen transferperiode verschillende spelers binnengehaald. Arnaut Danjuma Groeneveld was daar één van. De Nederlander had niet lang nodig om zich aan te passen.

In zes wedstrijden was Danjuma al goed voor drie doelpunten. De buitenspeler is vooral fysiek gegroeid bij Club Brugge in die paar weken. “Ik ben fysiek wel veel gegroeid. Ik ben heel fit geworden bij Club, de trainingen zijn daar toch een tandje hoger”, vertelt Danjuma tegenover Fox Sports.

Het spel is ook anders in de JPL. “Ik heb me gelukkig snel aan kunnen passen aan het systeem. Ik ben ontzettend blij met mijn stap naar Club Brugge. Het voetbal in België is zoals ik het noem meer internationaal. Het is fysieker, ik moet meer lopen. In Nederland krijg je als aanvaller ook meer tijd. Dat is daar wel anders”, aldus de Nederlander.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws