Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Toptransfer: “Club Brugge is voor hem slechts een tussenstation”

Sfeer bij Club Brugge op de laatste training voor de match tegen Genk

Landskampioen Club Brugge heeft met Arnaut Danjuma Groeneveld een toptransfer gerealiseerd. De buitenspeler kon naar verschillende clubs, maar koos uiteindelijk voor Club Brugge.

Danjuma wordt dan ook vaak genoemd als dé transfer van de afgelopen mercato. “Hij moet Club een surplus kunnen bieden. Misschien zelfs genoeg voor een tweede titel”, laat Gunter Schoofs weten. In Nederland vragen ze zich af waarom geen enkele Nederlandse club Danjuma haalde.

Ook Sven Claes van Het Laatste Nieuws is onder de indruk van Danjuma. Claes gelooft dat Club Brugge goud in handen heeft met de vleugelspeler. “De flankspeler kreeg al veel positieve commentaren. Club Brugge is voor hem dan ook slechts een tussenstation”, aldus Claes.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws