Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Succescoach Leko kan icoon Ernst Happel evenaren

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Coach Ivan Leko startte uitstekend aan zijn trainerscarrière. De Kroaat pakte in zijn eerste seizoen meteen het kampioenschap in de Jupiler Pro League met Club Brugge.

Nu is de opdracht voor Blauw-Zwart om die lijn verder te zetten. Vooral in de Champions League. “In zijn tweede jaar moet Leko doen waar Michel Preud’homme niet in slaagde: punten pakken in de Champions League”, zo weet Het Nieuwsblad.

De Kroatische oefenmeester kan ook in zijn tweede seizoen meteen een tweede opeenvolgende titel in de wacht slepen. Zo kan Leko een icoon voorbijstreven. “Als Leko ook dit seizoen de titel pakt, wordt hij de eerste trainer sinds Ernst Happel die twee opeenvolgende titels pakt”, aldus HNB.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws