Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sterkhouder Club Brugge is overtuigd: “Wij zijn grootste titelkandidaat”

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Landskampioen Club Brugge hoopt komend seizoen zijn titel te verlengen. Sterkhouder Wesley Moraes voelt zich alvast in zijn sas bij Blauw-Zwart.

Het zag er even naar uit dat Wesley afgelopen transferperiode ging vertrekken, maar inmiddels heeft hij zijn contract tot 2023 verlengd. “Ik ben heel gelukkig om hier bij Club Brugge te spelen. Ik ben goed aangepast. Ik ben ook nog jong en wil hier verder gaan”, vertelt Wesley tegenover Sportweekend.

Wesley ziet Club Brugge ook als grootste titelkandidaat. “Dat denk ik wel. We hebben een goeie ploeg en zijn gefocust. Door goed te spelen en hard te trainen zullen we erin slagen om nog titels te pakken en opnieuw kampioen spelen”, aldus de Braziliaanse aanvaller.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws